Ereleden

Wings to Victory heeft door de jaren heen contact gekregen met veel veteranen uit de luchtoorlog. Sommige contacten zijn jaren geleden al gelegd. Vijf veteranen zijn benoemd tot ereleden van Wings to Victory. 

Herbert(Herb) Davy

F/Sgt Herb Davy, RAF rear gunner o.a. in de Avro Lancaster. Herb volbracht een "tour" (30 operationele vluchten) in 1944. De laatste operationele vlucht bij het bombardement op de Westkappelse zeedijk op 3 oktober 1944. Herb vloog in het 626e squadron van RAF Bomber Command welke Wickenby als basis had.
 
Herb is op 2 juli 2017 op 92 jarige leeftijd overleden. We zullen hem blijven herdenken.

George Leonard Johnson

Squadron Leader G.L. Johnson vloog in het beroemde 617e squadron van RAF Bomber Command. Wings to Victory heeft deze voormalige bommenrichter van het 617e squadron van RAF Bomber Command in 2007 opgezocht.

George "Johnny" Johnson overleed op 7 december 2022 op 101 jarige leeftijd. We zullen hem blijven herdenken.

Tyrus Cobb Gibbs

Sgt T.C. Gibbs vloog als waistgunner in een B24 Liberator voor de 8th USAAF. 28 januari 1945 werd zijn vliegtuig aangeschoten en allen moesten het vliegtuig per chute verlaten. Zij kwamen op Schouwen neer, waarna ze gevangen genomen werden.
 
Tyrus Cobb Gibbs is overleden op 9 december 2013 in zijn woonplaats Tupelo U.S.A. Hij werd 92 jaar. We zullen hem blijven herdenken.

Stuart Hunt

F/O Stuart Hunt, tail Gunner, een Amerikaan die vloog in 425 squadron van de RCAF.
Stuart's vliegtuig, een Halifax, werd op 24 april 1944 geraakt door een Duits vliegtuig waardoor ze ter hoogte van Krabbendijke hun vliegtuig per chute moesten verlaten. De rest van de oorlog als POW in een krijgsgevangenkamp doorgebracht.

Seymour (Buck) Feldman DFC

Flying Officer Seymour (Buck) Feldman DFC vloog als Amerikaanse oorlogsvrijwilliger bij de RAF.

Bij het 3e squadron vloog hij met de Hurricane, Spitfire, Typhoon en de Tempest.

Hij schoot met de Tempest zeker 9 V1's neer.

Overleden op 11 augustus 2010 op 90-jarige leeftijd. We zullen hem blijven herdenken.