Themapark Wings to Victory

Sinds de oprichting op 11-11-2006 hebben we plannen gemaakt voor de toekomst. Hoe kunnen we de museumcollectie het beste laten zien? Moet er meer komen naast een museum? Hoe kunnen we zo goed mogelijk de aandacht vestigen op de vele omgekomen vliegeniers ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en in het bijzonder in Zeeland? Hoe laten we zien dat de luchtstrijd een belangrijke rol gespeeld heeft in Zeeland?

 

Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in een opzet voor een Luchtoorlog themapark. Een brede opzet met meerdere partners, horeca en activiteiten voor jong en oud. Het park moet een sfeervolle WO2 uitstraling krijgen. En hoe kunnen we dit beter doen door een aantal  gebouwen geheel in WO2 stijl te plaatsen in een vliegveldachtige omgeving. Hiertoe zijn de nodige schetsen gemaakt.

De haalbaarheid  van het themapark wordt door het bestuur en andere specialisten onderzocht.

 

We houden u op de hoogte.

 

 

 

De museum collectie nu deels "on line". Het museum bekijken van achter de computer!

Klik hier.

 

 

Vliegtuigdelen gevonden?

Laat het ons weten, hoe klein ook. Wij kunnen vaak snel bepalen van welke vliegtuigfabrikant en welk vliegtuigtype de delen afkomstig zijn. Mogelijk kunnen op deze manier vermiste vliegeniers alsnog gevonden worden. Klik hier

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANBI:

 

Wings to Victory is een Algemeen Nut Beogende Instelling(Anbi).

 

Het bestuur vertelt er graag meer over.