-Museum collectie te Groede:

Een deel van de Wings to Victory museum collectie is ondergebracht in een permanente tentoonstelling in Groede Podium te Groede. Groede Podium is een speel- en infopark en ligt op een prachtige locatie in Zeeuws-Vlaanderen, niet ver van het strand. De opzet van het park, met o.a. bunkers uit wo2, een speeltuin, dieren, een restaurant etc, staat garant voor vele duizenden bezoekers per jaar. Vele bezoekers maken zo ook kennis met de Zeeuwse Luchtoorlog. Hieronder een aantal foto's van de museum opstelling en van het park Groede Podium. Zeker het bezoeken waard! 

Meer informatie op de website van Groede Podium.

  

-Museum collectie "on line" 

Hieronder kunt U een deel van de collectie bekijken van Wings to Victory. Kriskras door elkaar met informatie over uniformen, uitrustingsstukken, persoonlijke spullen, emblemen, vliegtuigmodellen, vliegtuiggereedschappen, vliegtuigonderdelen, opgegraven en opgeviste vliegtuigdelen, foto's, documenten etc. Kortom alles wat enigszins op de luchtoorlog betrekking heeft. We geven met de bijgevoegde tekst enige uitleg over het museumstuk. Veel plezier met het bekijken van deze unieke collectie!

Heeft U spullen die thuis horen in onze collectie en U wilt hiervan afstand doen, dan kunt U deze schenken aan de stichting Wings to Victory, maar U kunt deze ook in bruikleen geven. Hiervoor heeft de stichting bruikleen formulieren met de voorwaarden. Klik hier om het formulier te downloaden.